PYHIMYS - NELJÄ VUODENAIKAA: KESÄ

Suomen suosituimpien artistien joukkoon nousseen Pyhimyksen "Neljä vuodenaikaa: Kesä" on ainutlaatuisen konserttikiertueen neljäs ja viimeinen osa. Pitkän linjan räppärin huippusuositut "Neljä vuodenaikaa" -konsertit ovat keskenään erilaisia, teeman mukaan suunniteltuja kokonaisuuksia, joita kuvaa parhaiten sana ennennäkemätön.

"Itse pitkästyn helposti konserteissa ja haluan kehittää keikkakokemusta mielenkiintoisemmaksi ja yllätyksellisemmäksi, sen sijaan, että panostaisin pelkkään määrälliseen isouteen. En halua paljastaa liikaa etukäteen, mutta todella ainutkertaisia festarikonsertteja on luvassa", valottaa Pyhimys.

Syksyllä Pyhimys tähditti tuoreinta Vain Elämää -kautta. Naisten kohtelua musiikkimaailmassa kritisoiva "Mulkut"-versiointi Ellinooran "Nartut"-biisistä on ollut tähän mennessä kyseisen kauden streamatuin kappale. Pyhimys pokasi Emma Gaalassa 2018 kuusi tunnustusta. Pyhimys on mm. Vuoden artisti, Vuoden biisi on ”Jättiläinen ft. Aksel Kankaanranta” ja Vuoden albumi ”Tapa Poika”.

22:00 | PERJANTAI 2.8.